De ce am renunțat la serviciile Bitdefender

Prin noiembrie 2021 am cumpărat o licență Bitdefender Total Security pentru pc-urile de acasa. Plata a fost făcută online cu cardul. Toate bune și frumoase, antivirusul și-a făcut treaba, nimic de zis. Înainte cu o lună de expirarea licenței am primit mail prin care eram informat despre data de expirare a licenței și despre reînnoirea automată a abonamentului, contului meu fiindu-i setat din start protecția continuă și retragerea automată de bani la data expirării abonamentului anual, fără acordul meu. Necitind acest email și neștiind că băieții deștepți de la Bitdefender au setat implicit retragerea automată de bani, m-am trezit cu 57.73 euro extrași de pe cardul meu prin serviciul lor de plăți 2Checkout. A doua zi am făcut cerere de rambursare a banilor din 3 motive:

  1. Au setat retragerea automată de bani pentru reînnoirea abonamentului de la început, fără să știu acest lucru;
  2. Prețul exagerat de mare pentru licența antivirus – 57.73 euro adica 293 lei, comparativ cu prețul de pe alte magazine online ( ex. la emag în aceeași perioadă costa 90 de lei !!! )
  3. Politica agresivă de marketing a Bitdefender și faptul că trebuie să ai mare rabdare și să pierzi timp până găsești în contul tău de client Bitdefender de unde se dezactivează nemernicia de plată automată.

Drept urmare..pa Bitdefender! Mai există și alte soluții de antivirus pe piață chiar dacă nu sunt „made in Ro”.

 

 

20/11/2022 18:30

42 numar total de afisari, 0 azi