Termeni si conditii de utilizare

Prin publicarea de anunţuri  pe v76.ro, sunteţi de acord cu recomandările noastre de mai jos.

Ne rezervam dreptul de a modifica orice anunturi care incalca normele de utilizare stabilite pentru a preveni abuzurile si de a pastra continutul adecvat pentru publicul nostru general. Aceasta include oameni de toate varstele, rasele, religiile si nationalitatile. Prin urmare, toate anunturile care incalca conditiile noastre vor fi eliminate imediat şi fără preaviz.

Prin postarea unui anunt pe site-ul nostru, sunteti de acord cu următoarele:

Veti fi unicul responsabil pentru continutul oricarui anunt pe care il veti publica pe acest site. Proprietarul acestui site nu este responsabil pentru pierderi sau daune pricinuite celui care publica un anunt sau altor persoane care ar putea fi implicate, direct sau indirect, prin orice anunţuri publicate pe v76.ro.

Prin postarea unui anunt pe site-ul nostru, sunteti de acord in continuare cu urmatoarele principii:

  1. Utilizatorul este de acord sa nu publice informatii, materiale, al caror continut este in contradictie cu legile statului roman in vigoare.
  2. Anunturile cu caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj vulgar, informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare, nu va fi publicat peacest site. Dacă a fost un anunt platit, nu va exista o rambursare.
  3. Anunturile discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, bolilor, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii similare, nu vor fi publicate pe acest site.
  4. Nu se permite publicarea de anunturi sau publicitatea activitatilor care sunt impotriva legislatiei in vigoare in Romania.
  5. Prin publicare de imagini aferente anunturilor pe acest site garantati faptul ca aveti drepturile necesare de autor asupra respectivelor imagini.
  6. Orice anunt care pare a fi doar un test de postare, o gluma, sau neserios va fi eliminat.
  7. Anunturile care nu respecta regulile de mai sus NU vor fi publicate pe acest site.

Multumim pentru intelegere.