55,000.00 €

Garsoniera spatioasa in zona Baba Novac. Ideala investitie.

Descriere Anunt

Proprietar vând garsoniera în zona rond Baba Novac (str. Traian Popovici), bloc 1990, etj.8/8, în apropierea statiei de Metrou Dristor 2. Proprietatea este tip confort 1, decomandata, având o suprafata de 40 mp, compusa din: 1 camera, 1 baie, 1 bucatarie, 1 hol si 1 balcon. Locuinta este într-o zona linistita (nu este la strada principala), beneficiaza de o serie de finisaje (ferestre termopan; gresie; faianta; parchet; usa metalica), este mobilata modern si utilata (inclusiv aer conditionat, masina de spalat, frigider, plita gaz, internet wi-fi) si se vinde la cheie.
Recomandam aceasta garsoniera atât persoanelor active, care au nevoie de acces rapid la mijloacele de transport în comun si la facilitatile zonei, cât si celor interesati de o investitie pe termen lung, întrucât proprietatea se poate închiria într-un timp foarte scurt si la un pret avantajos.

Imobilul are acces facil catre Piata Alba-Iulia, Mall Vitan, B-dul Decebal si este amplasat în imediata apropiere de: mijloacele de transport in comun; supermarket-uri (Carrefour); scoli, gradinite; sedii bancare; si la doar 5 minute de mers pe jos de statia de Metrou Dristor 2.
Pretul este usor negociabil.
Nu colaboram cu agentii imobiliare!

17/07/2021 12:31

48 zile, 3 ore

ID Anunt 4260f2a359bfe58 24 numar total de afisari, 1 azi

Comentarii